Post by helptatilabteld on Mar 11, 2022 19:01:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naučte sa španielske slová ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naučte sa španielske slová IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Naučte sa španielske slová 2022 version ▞▞▞
Skvelý spôsob, ako si udržať duševnú bystrosť. Vloženie nových informácií do vášho mozgu je opätovným potvrdením vedomej funkčnosti. Veľmi upokojujúce pre 68-ročného človeka.
Skvelá aplikácia. Jednoduché a rýchle použitie len na pár minút, aby ste získali dobrý štýl flash karty. Minihry sú tiež dobré, pretože kombinujú štýl štúdia tých istých slov, ktoré sa učíte, takže časom by ste sa ich mali naučiť všetky. opakovanie s rôznymi metódami
Veľa reklám v bezplatnej verzii, ale užitočné pri získavaní základných hlasov
Skutočne sa veľa učím rýchlejšie ako iné aplikácie, nie som si istý, aké dobré sú iné aplikácie, keď sú úplne odomknuté, ale pre bezplatnú aplikáciu som nenašiel lepšiu!
Veľmi dobrá aplikácia
Skvelá aplikácia, ale začiatočníci musia byť mimoriadne opatrní. Neexistuje spôsob, ako striedať príklady iberskej a latinskoamerickej výslovnosti. Ženský hlas je tiež taký dýchavičný, že to znie, ako keby pridala 'h' pred mužské jednotné číslo. Takže z „el niño“ sa stáva „jel niño“, čo je naozaj zvláštne. Navrhujem vývojárom získať nejaké nové zvukové súbory, ktoré umožnia študentom rozhodnúť sa aspoň z dvoch stôp regionálneho dialektu. Rozhodne by si mali dať prerobiť ten súčasný.
شامل اللغة الفرنسية Læring cwad
Rýchle tempo, ale umožní vám osvojiť si slovnú zásobu
Rýchle a jednoduché
Reklamy sú otravné
Užitočný slovník. Učím sa veľa. Reklamy sú však nanič
Aprende Vocabulario en Español Educación men
10 hviezd. KONEČNE skvelá aplikácia na učenie španielčiny. Duolingo je v porovnaní s týmto nanič. Ďakujem
skvelá náhrada za závislosť na telefónnych hrách. aspoň sa niečo naučím! Skvelý formát, hry uľahčujú učenie.
skvelé. Nech sa páči. Jednoduché, rýchle a zábavné
Veľmi užitočná aplikácia .. môžete hrať a zároveň sa učiť
Nemôžem prejsť cez hlas. Je to tak hrozné. Je to ako keby hlas držal poslednú slabiku 3 údery príliš dlho. Radiatooooooooor. Clasaaaay. Camisetaaaaaa. nemôžem.
prosím, potrebujem takéto latinské slovíčka.
Учете испанска лексика & думи Образование tdir
Learn Spanish Vocabulary Words 教育 jlf
Niektoré hry nefungujú. Je tu jeden, kde púšťaním a ťahaním písmen vyhláskujete slovo, ale nedovolí vám chytiť písmená a akonáhle sa niektorého z nich dotknete, oznámi vám, že je nesprávne. Ďalšie, kde by ste mali písať, ale klávesnica sa nezobrazí a písmená zobrazené na obrazovke sú úplne náhodné a vôbec sa v slove nezobrazujú, takže ich v skutočnosti nemôžete použiť ani na hláskovanie slova. .
Moje skúsenosti s učením sa španielčiny s touto aplikáciou sú vynikajúce. Vďaka cvičeniam a celkovým funkciám programu je učenie jednoduché a interaktívne. Existuje veľa obsahu na efektívne rozprávanie jazykom. Po dokončení tejto aplikácie. Konverzácia v španielčine by mala byť hračka.
Je to oveľa jednoduchšie, ako som čakal ☺
veľmi užitočné v spojení s kameňom Rosetta
Hľadal som takéto aplikácie. Mám jeden taký pre angličtinu. Teraz sa učím svoj tretí jazyk a s touto aplikáciou to bude jednoduchšie. Je to jednoduché, ale mimoriadne užitočné. milujem to
táto aplikácia je užitočná.Vďaka
Najlepšie na učenie sa nových slovíčok😍
táto aplikácia je skvelá a praktická
Užitočné slová
Aplikácia je zatiaľ naozaj dobrá. Práve som si ju stiahol, ale zatiaľ sa zdá, že aplikácia je naozaj dobrá.
milujem to! ľudia mi hovoria---slovný výraz, výraz, výraz!! toto je najlepšie!
Veľmi pekná aplikácia na učenie slovnej zásoby.
V poslednej dobe sa v aplikácii vyskytla chyba: kedykoľvek sa naučím slová a chcem stlačiť „pokračovať“ po naučení sa ďalšej skupiny, tlačidlo nefunguje, takže musím aplikáciu zavrieť a znova ju otvoriť. A musí to urobiť niekoľkokrát pri učení slov z novej sekcie. Prosím, opravte to, pretože je to skutočne nepríjemné a frustrujúce. Okrem toho je aplikácia jednoducho skvelá.
Skvelé bleskové učenie. Veľmi profesionálne
Aplikácia sa mi veľmi páči. je to jednoduché, ale užitočné. Jediné, čo tu chcem vidieť, je, keď sa pomýlite (zabudli ste slovo alebo ste ho nesprávne napísali), tieto slová musíte neskôr zopakovať, inak si ich nezapamätáte. tak si urob zoznam, kde budú slovíčka s tvojimi chybami napísané a kde si ich môžeš precvičiť
Skvelé s formálnym tréningom
aplikácia
Dal by som tomu viac hviezdičiek, ale vždy, keď sa o 2 týždne naučím nejaké slovo, urobia aktualizáciu a zmenia slovo...mätú ma, pretože to nie je len jedno alebo dve slová, ale celá kopa....a hry napr. fallee“ by mal povoliť iba slová, ktoré som sa už naučil
Reklamy ale stoja za to
Výborná aplikácia! A jednoduché použitie.
návyková aplikácia. Ale hrozný bot-hlas a omg chyby! napr. #52, preklady sú takmer 100% nesprávne/zmiešané.
Jednoduché a zábavné použitie!
Stále reklamy v aplikácii pri nákupe na odstránenie! Navyše vývojár používa v každej aplikácii rovnakú slovnú zásobu 3 500 slov
Práve som začal, ale vyzerá to dobre.
príliš veľa reklám
Super
Veľmi dobrá aplikácia na učenie a precvičovanie slovnej zásoby.
Najlepšia aplikácia pre španielsku slovnú zásobu!! Milovať to!!
Skvelá aplikácia na slovnú zásobu!
Lær spansk ordforåd, verb, ord Læring ohh