Post by helptatilabteld on Mar 11, 2022 19:20:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Вивчайте арабську мову ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Вивчайте арабську мову IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують золото ▞▞▞
▞▞▞ Вивчайте арабську мову 2022 version ▞▞▞
Редагувати: Дуже дякую за пояснення. -------- Забагато анімації. Не безкоштовно.Не рекомендовано. Memrise і Duolingo найкращі.
Це найкращий додаток
Ця програма дуже корисна
Так гарно і дуже красиво ❤️
Найкращий додаток
Assalamualaikum... ця програма була надзвичайно корисною для мене, я студент у Медіні, і вона дійсно дуже допомогла, але нова версія ні, поверніть її на стару версію, брате!!!!!
Я тільки почав ним користуватися і мені це просто подобається! Це дійсно безкоштовна альтернатива. Внесок, який ви просите, є справедливим, і я із задоволенням заплачу і попрошу зробити це тим, з ким ділюся програмою. Будь ласка, не придумуйте згодом якусь докучливу схему оплати, яка зруйнує все це. Покращуйте його, включайте такі речі, як диктант, розуміння тексту тощо для просунутих рівнів. Чудова робота !
Ця програма ідеальна! Ви можете вибрати арабський шрифт або переключитися на транслітерацію англійською мовою. Перші 1000 слів безкоштовні. За решту можете заплатити. Я все ще на безкоштовній версії, яка все ще чудова! Мені подобається, що ви можете вибрати, який тип навчання робити. Програма запам’ятовує ваш прогрес. Це дуже просто у використанні! Ви можете вибрати дитячий режим, щоб видалити чутливі слова в налаштуваннях.
مَبروك!
Подобаються різні вправи з однієї предметної області. Допомагає розвивати словниковий запас, усувати та писати!
ДИВОВИЖНИЙ
Хотілося б придбати підписку, але це так погано, якщо ця програма не дасть сеанс алфавіту безкоштовно
4/5 за невідповідні фотографії.
Бідний я. Люди сміються з мене.
Це гарна програма
Забагато зображень та анімації
Арабська мова - Вікіпедія
гарна програма для вивчення арабської мови
バブルシューター ミニゲーム cbf
Найкращий додаток.
Справді цікаво
Дає можливість навчитися писати!
Круто! Меі дуже сподобався цей додаток, який реальнопомагає!
Дистанційний курс «Арабська для початківців
Дуже корисна машалла
Вивчення арабської мови за кордоном: ціна, забронювати
Дуже простий у використанні та на 100% задоволений програмою, мої діти люблять її.
Відмінно
супер
Jayid jda!
ДЖАЗАК-АЛЛАХ
Хтось знає, чи це арабська мова? Якому арабському діалекту викладає цей додаток?
Дуже хороша робота мені подобається
Спочатку працювало добре, але коли я заплатив, щоб видалити рекламу та розблокувати нові рівні. Він постійно просить завантажити відсутні файли, і я продовжую завантажувати, але все одно не працює. виправити це, тому що я вже заплатив за це. Дуже дратує
Персональні бізнес-уроки арабської мови для ділових людей і професіоналів, які хочуть вивчати арабську мову як можна швидше з орієнтованими уроками та
Я використовую програму на кількох пристроях, і, здається, це не спосіб синхронізувати їх усі. Було б чудово, щоб продовжити, де я зупинився.
Так, мені подобається ваша програма, але мій пристрій каже, що ця програма шкідлива, а ваш пристрій під загрозою , Чому на ньому так написано 🤔 Що є в цьому додатку??
як тільки ви зрозумієте, як читати алфавіт, цю програму легко зрозуміти. може повертатися назад і переглядати неправильні слова або сегменти за раз. я хотів би отримати посібник із початку та побудови вироку, щоб додати мені глибокі знання про моє розуміння. чудовий додаток для початківців.
Мені подобається ця програма, але вона хоче електронну пошту, і коли ви вводите адресу електронної пошти, вони сказали неправильну адресу електронної пошти
Belajar bahasa Arab Pendidikan opm
আরবি শেখার জন্য খুব ভালো একটা অ্যাপদ তবে কার্টুন ব্যবহার না করলে বেশি ভাঋ
Слова навіть не правильні. Мама вказала на всі помилки. Не завантажуйте.
Це чудовий додаток
Belajar bahasa Arab Pendidikan srpr
Я використовую багато базових мовних додатків. Цю програму потрібно покращити за допомогою базових речей, як-от звичайне привітання доброго ранку, доброго вечора, велике спасибі ETC, але я не бачу нічого з цього тут. Я назавжди. Видалити вибачте
Вивчайте арабську мову Освіта tcr
جید جدا. مفید
дуже гарна програма, але зробіть її безкоштовною, щоб доступ до навчання був легким.
Це чудова програма, яка мені подобається. Єдине, що я б сказав, це якби ви могли включити голосні, як-от fadha, kessrah і domma, було б ще краще.
В прошлый раз проблема вирішилась, на яку ви залишили коментар. Але зараз я встановив додаток на свій новий телефон і мій куплений доступ не активувався. Додаток пропонує знову купити його. Чому?
я
6 причин вивчати арабську мову в Україні.
Ми пропонуємо безкоштовний мобільний додаток і веб-сайт, а тому кожен може навчатися в Duolingo. Вивчайте арабську мову невеликими уроками з науковим
Ідеальний додаток для навчання